SweClockers.com anlitar ProAd för att driva säljet

Pressmeddelande |

 STOCKHOLM – I samband med att SweClockers.com och 99mac.se bildar det digitala förlaget Geeks Publishing, byter sajterna även säljbolag. ProAd Sweden AB blir ny försäljningspartner och skall driva utvecklingen av annonsaffären, främst mot mediabyråerna.

SweClockers.com är idag Sveriges största och mest lönsamma webbsajt inom datorer och hårdvara med en nettoräckvidd på över 240 000 personer per vecka, enligt Orvesto Internet. Webbsajten lockar en stor grupp datorentusiaster som förutom att ta del av dagliga nyheter och recensioner även utbyter åsikter i ett av landets största och mest aktiva diskussionsforum.

– En stor grupp nördar besöker dagligen våra nischade webbsajter för att ta del av det senaste inom teknik. Tillsammans med en systematisk och dedikerad säljpartner, specialiserad på just nischsajter, vill vi förstärka och förtydliga vår position på en mer komplex annonsmarknad, säger Edin Mehinovic, vd på Geeks Publishing AB.

I och med bytet följer ett nytt fokus på utvecklingen av annonslösningar inom digitalförlaget Geeks Publishing, såväl inom programmatiska, display- och contentlösningar. ProAd Sweden AB kommer primärt att fokusera på att stötta denna utveckling och att öka webbsajternas och förlagets kännedom på annonsmarknaden. Samarbetet träder i kraft idag.

– Vi tycker det är fantastiskt roligt att Geeks Publishing väljer att anlita oss som säljbolag för SweClockers.com och 99mac.se. Som specialister inom nischcommunities är det förstås extra roligt att nu få arbeta med Sveriges största webbsajt om datorer och hårdvara, med väldigt engagerade och entusiastiska läsare, säger Mårten Persson, VD på ProAd Sweden AB.

ProAd Sweden AB  har sedan starten 2006 skapat ett starkt nätverk med ett flertal av Sveriges största nischsajter inom såväl Hälsa & Träning, Villaägare, B2B och Motor.

Geeks Publishing AB  bildades 2015 och fokuserar på att greppa nördarna i Sverige genom kvalitativa, djupgående och nördiga digitala titlar inom tekniksegmentet.

För mer information, kontakta:

Geeks Publishing AB
Edin Mehinovic, vd
edin@geekspublishing.com
0767-88 78 81

ProAd Sweden AB
Mårten Persson, vd
mårten@proad.se
0733-75 90 31