Geeks Publishing ställer ut på Dustin Expo 2016

Pressmeddelande |

STOCKHOLM – SweClockers och FZ deltar i Sveriges största IT-mässa och bjuder tusentals besökare på högaktuell gaming och banbrytande virtuell verklighet. Den 19 mars öppnar Dustin Expo 2016.

Sverige och svenskar är inte bortskämda med storslagna IT-mässor. I mitten av mars är det äntligen dags för årets upplaga av Dustin Expo med över 80 utställare och runtomkring 10 000 besökare. I samarbete med ASUS Nordic och Dustin Home är Geeks Publishings flaggskepp SweClockers.com och FZ.se på plats i händelsernas centrum.

På inget mindre än Globen i Stockholm blir det mängder av aktiviteter och upplevelser. Den som beger sig till SweClockers & FZ Gaming Lounge får möjlighet att delta i påkostade pristävlingar, uppleva genombrottet för virtuell verklighet, prova på nya speltitlar och givetvis träffa några av Sveriges mest kända teknikreportrar. För den som inte har möjlighet att närvara direktsänds dessutom hela evenemanget på nätet.

Konsumentdagen på Dustin Expo 2016 är gratis och öppen för allmänheten. Datumet att pricka in i almanackan är lördagen den 19 mars klockan 10:00–17:00. Välkommen!

Kontakt

Andreas Dimestam
0767 – 88 78 83